Tervetuloa viihtymään Turun Messukeskukseen!

Osta liput ennakkoon netistä 

Turun Messukeskuksen verkkopalvelusta ostat messuliput itsellesi ja seurueellesi kätevästi ennakkoon. Ennakkoon lipun ostaneet voivat siirtyä lipunmyynnin ohi suoraan lipuntarkastukseen ja näin välttyä ruuhka-aikoina jonotukselta. Liput voi esittää lipuntarkastuksessa myös älylaitteen näytöltä, niiden tulostaminen paperille ei ole välttämätöntä.

Tiesitkö, että verkkokaupastamme voit ostaa samalla kertaa myös pysäköinnin ja vaatesäilytyksen tehden saapumisestasi tapahtumaan entistä vaivattomampaa.

Maksu- ja toimitustavat

Verkkopalvelussamme voit maksaa verkkopankkitunnuksilla (OP, Nordea, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken) sekä yleisillä luottokorteilla (Visa, Mastercard). Liput toimitamme itsetulostettavina lippuina antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Pääsylipun voi maksaa ainoastaan maksukorteilla. Kulttuuri- tai virikesetelit tai -kortit eivät käy maksuvälineenä à (lukuunottamatta Turun Kirja- ja Ruokamessut)

Lippujen tarkistus

Tarkistamme kaikki liput sähköisesti paikan päällä. Huom! Ostaessasi alennuslippuja, esim. (opiskelija, eläkeläinen), varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ja oikeutesi alennukseen sisääntulon yhteydessä.

Tulevat messutapahtumat


Avoinna: pe 4.10. klo 10-18, la 5.10. klo 10 - 18, su 6.10. klo 10-17
13,00 €

Suomen vanhimmat Kirjamessut järjestetään vuonna 2024 teemalla Pelin henki. Ruoka- ja Viinimessut järjestetään vuosittain samaan aikaan Turun Kirjamessujen kanssa.


Avoinna: la 26.10. klo 10-17, su 27.10. klo 10-16
13,00 €

HYVINVOINTI – TERVEYS – LIIKUNTA – KAUNEUS – MUOTI – KÄDENTAIDOT


Avoinna: keskiviikkona 20.11.2024 klo 10-17
0,00 €

RekryExpo tarjoaa kävijöilleen inspiraatiota työelämään, koulutukseen, yrittäjyyteen ja työllistymiseen. Maksuton sisäänpääsy ja narikka. Pysäköinti 6 €