suomiEtusivulleTarvitsetko apua?
Jos olet saanut kutsu-, alennus- tai kampanjakoodin, syötä se alla olevaan kenttään.

Tervetuloa viihtymään Turun Messukeskukseen!

Osta liput ennakkoon netistä edullisemmin

Turun Messukeskuksen uudesta verkkopalvelusta ostat messuliput itsellesi ja seurueellesi kätevästi ennakkoon. Ennakkoon ostetut liput ovat myös edullisempia. Alennusta myönnetään määrätyistä lipuista, esim. aikuisten lippu on ennakkoon ostettuna 3 euroa edullisempi kuin lipunmyynnistä ostettuna. Kaikki alennushintaiset liput löytyvät lippukaupastamme. Edullisempi lippu on myynnissä ennakkoon myös eläkeläisille, lapsille ja opiskelijoille. 

Ennakkoon lipun ostaneet voivat kävellä lipunmyynnin ohi suoraan lipuntarkastukseen.

Tiesitkö, että verkkokaupastamme voit ostaa samalla kertaa myös pysäköinti- ja narikkaliput tehden saapumisestasi tapahtumaan entistä vaivattomampaa.

Maksu- ja toimitustavat

Verkkopalvelussamme voit maksaa verkkopankkitunnuksilla (OP, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken) sekä yleisillä luottokorteilla (Visa, Mastercard). Liput toimitamme itsetulostettavina lippuina antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lippujen tarkistus

Tarkistamme kaikki liput sähköisesti paikan päällä. Huom! Ostaessasi alennuslippuja (opiskelija, eläkeläinen), varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ja oikeutesi alennukseen sisääntulon yhteydessä.

Tulevat messutapahtumat

Osaava Nainen, Terve Olo & Outlet 2016 Messut avoinna pe 28.10. ja la 29.10. klo 10-18 sekä su 30.10. klo 10-17
Turun Messukeskus
13,00 €
Venexpo 2016 To 13-19 (lehdistölle 11-13), pe 13-19, la-su 10-18
Turun Messukeskus
13,00 €
Vastuullinen tapahtumanjärjestäjä
Turun Messukeskus Oy
Turun Messukeskus
Rek.nro: 0646264-4
Powered by
Eventio