Tervetuloa viihtymään Turun Messukeskukseen!

Osta liput ennakkoon netistä edullisemmin

Turun Messukeskuksen verkkopalvelusta ostat messuliput itsellesi ja seurueellesi kätevästi ennakkoon. Ennakkoon ostetut liput ovat myös edullisempia. Alennusta myönnetään määrätyistä lipuista, esim. aikuisten lippu on ennakkoon ostettuna 3 euroa edullisempi kuin lipunmyynnistä ostettuna. Kaikki alennushintaiset liput löytyvät lippukaupastamme messukohtaisesti.  

Ennakkoon lipun ostaneet voivat siirtyä lipunmyynnin ohi suoraan lipuntarkastukseen.

Tiesitkö, että verkkokaupastamme voit ostaa samalla kertaa myös pysäköinnin ja vaatesäilytyksen tehden saapumisestasi tapahtumaan entistä vaivattomampaa.

Maksu- ja toimitustavat

Verkkopalvelussamme voit maksaa verkkopankkitunnuksilla (OP, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken) sekä yleisillä luottokorteilla (Visa, Mastercard). Liput toimitamme itsetulostettavina lippuina antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lippujen tarkistus

Tarkistamme kaikki liput sähköisesti paikan päällä. Huom! Ostaessasi alennuslippuja, esim. (opiskelija, eläkeläinen), varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ja oikeutesi alennukseen sisääntulon yhteydessä.

Tulevat messutapahtumat


La 17.3. ja su 18.3. klo 10 - 17
Turun Messukeskus
14,00 €

Pe 6.4. klo 10 - 18, la 7.4. klo 10 -18, su 8.4. klo 10 - 17
Turun Messukeskus
13,00 €